M-Band Ruis – Ernstige Gedachtenverdichting

Twee noëtische onderzoekers die me na aan het hart liggen zijn Robert Monroe en Bruce Moen. Zij hebben tijdens hun noëtische verkenningswerk beide kennis gemaakt met een verschijnsel dat ze M-band Herrie of -Ruis hebben genoemd. In dit artikel wordt nader uiteengezet wat hieronder wordt verstaan.

Robert Monroe kwam tot de ontdekking dat er zoiets zou bestaan als ‘M-band Kabaal’. Je zou deze M-band kakafonie kunnen omschrijven als de totale hoeveelheid gedachten die door alle mensen tegelijkertijd in de gedachtenether wordt gedacht of geperst.

Omdat de meeste mensen er een weinig gezonde en harmonieuze manier van denken op na houden staat dit gelijk aan een ongekende kakafonie aan gedachten, die – als we ons daar op zouden afstemmen – oorverdovend en geestverlammend zou zijn.

Volgens Monroe en ook Moen zouden we wel degelijk de invloed merken van al die gedachten van al die miljarden mensen: het zou ons namelijk enorm beperken in de mogelijkheden om ruimere gedachten te denken. Het zou een soort van grijze, verdichte wolk vormen in het mentale milieu die als een soort denkstroop werkt op ons denkvermogen.

Wat nu volgt vergt wellicht het nodige van de lezer. Het maakt namelijk gebruik van realiteitsconcepten die we niet op school of op de universiteit geleerd krijgen. Noëtisch onderzoek impliceert echter het overwegen van het meest ongelooflijke omdat wij wellicht een onderdeel zouden kunnen zijn van een wereld die veel grootser is dan wij nu vermoeden.

Bruce Moen (zie foto, rechts) is tijdens een bewustzijnsreis op bezoek in bewustzijnstoestand Focus 27 (zie Focus Systeem van Monroe). In dit bewustzijnsveld spreekt hij als het ware met een bewustzijnsvorm die Entry Director (Ed) wordt genoemd. Deze ‘Ed’ overziet het systeem waarbij onstoffelijke mensen vormen weer worden klaargemaakt om een nieuwe ronde in het fysieke leven te beginnen.

Op een bepaald moment wordt hier ook over de M-Band gesproken. Ik vertaal de tekst uit het Engels (overgenomen van Noble Realms, eerste post):

“Op het niveau van de fysieke wereld zijn momenteel meer dan 5 miljard menselijke bewoners, allemaal samengepakt op een plek die Aarde wordt genoemd. Iedereen die daar leeft is continu zijn gedachten en gevoelens aan het uitzenden in die beperkte omgeving.

Zij zijn als vijf miljard kleine radiostationnetjes die allen tegelijkertijd hun eigen, unieke talk-show in de ether zenden. Deze gedachten en gevoelens noemen wij M-band Kabaal. Er zijn zó veel mensen die tegelijk hun gedachten en gevoelens in de omgeving duwen dat we zelfs spreken over M-band Herrie Druk.”

Volgens sommige mensen is de invloed van deze mentale milieuverontreiniging minder gedurende de nachten. Dan slapen namelijk veel mensen waardoor de dichtheid van ‘gedachtentuitzendingen’ beter hanteerbaar is. Hierdoor zou je ook makkelijker tot creativiteit komen en een ruimer gedachtenbereik kunnen omvatten.

Als we ons mentale bereik proberen uit te breiden kan het zinvol zijn om ons bewust te zijn van de mogelijkheid van deze mentale chaos om ons heen. Het kan dan ook helpen je voor te stellen buiten deze mentale herrieband te bewegen zodra je je bewustzijn probeert uit te rekken.

COMPRESSIE VAN BEWUSTZIJN VOOR GEBOORTE

In de dialoog met ‘Ed’ krijgt Bruce Moen te zien hoe mensen zouden worden aangepast om bestand te zijn tegen dit haast ondraaglijke M-band Kabaal. In de genoemde bron beschrijft Bruce een soort van dubbele belvormige structuren waar zich aan de ene zijde onstoffelijke ‘krullen’ bevinden die allen in een rij staan te wachten alvorens ze de brede kant van de bel instappen.

– Ed: “In dit ‘station’ worden de ‘energetische krullen’, oftewel de menselijke bewustzijnsvormen gecomprimeerd, zodat ze lang genoeg gefocused kunnen blijven om de transitie (overgang) te maken naar de fysieke wereld.”

– Bruce: “Ik krijg de indruk dat de compressie ook het bewustzijn van de niet-fysieke realiteit in het algemeen afsluit, inclusief de niet-fysieke aspecten van zichzelf. Is dat een resultaat van de compressie van de krul zijn bewustzijn?”

– Ed: “Ja, de fysieke wereld realiteit is een nogal drukke plek. Door de compressie op een plek samen te brengen is het meer geconcentreerd waardoor het beter in staat is zich te focussen of te concentreren op zijn taken en doelen in de fysieke wereld. Hierdoor is hij minder geneigd afgeleid te worden door de input-overload van de enorme druk van het M-band Kabaal”

“…Als het bewustzijn van een krul volledig uitgebreid zou blijven in zijn normale grootte dan zou hij niet kunnen functioneren in de fysieke wereld. Hij zou gebombardeerd worden met een groot percentage van het M-Band Kabaal. Het vinden van zijn eigen herinneringen en gedachten door die herrie heen zou extreem moeilijk worden, zo niet onmogelijk.”

Er wordt later in het gesprek nog toegevoegd dat iedere ‘krul’ zich bewust is van deze bewustzijnscompressie en daarin ook toestemt alvorens geboren te worden. De informatie zou niet verdwijnen, alleen diep verstopt in het onderbewuste worden opgeborgen.

afbeeldingen afkomstig van: Sandbars to Sunsets en Mike Petty Grew

zie ook: Gedachtenruis, Etherische Storm en Molochs (augustus 2010)

Advertenties

4 responses to this post.

  1. […] M-Band Ruis – Ernstige Gedachtenverdichting […]

    Beantwoorden

  2. […] Afstemmen o… on Het Vermengen van Morfogenetis…De Meest Ruime Gedac… on M-Band Ruis – Ernstige…De Meest Ruime Gedac… on Meer Bewustzijn met Minder…Scheppingsspieren va… on […]

    Beantwoorden

  3. […] « … on Het Focus Systeem van Robert…Bezetenheid « … on M-Band Ruis – Ernstige…Geloof in een Oneind… on Informatiedelving uit het Veld…Noëtisch Afstemmen o… […]

    Beantwoorden

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: