Noëtisch Afstemmen op Voorouders

In het artikel ‘De Vermenging van Morfogenetische Velden‘ is er gesproken over de mogelijkheid dat ons DNA niet de grote roerganger is van ons lichaam en ons bewustzijn, maar dat DNA eerder zou kunnen fungeren als een soort van ontvangstantenne. Een antenne die zich afstemt op een veld van informatie dat Rupert Sheldrake Morfogenetische Velden noemt.

Contact leggen met Voorouders - Ook voor Noëtische Reizigers

Als ons DNA inderdaad in staat zou zijn om zich af te stemmen op een veld, bestaat er misschien ook wel de mogelijkheid dat – gezien de overeenkomsten in DNA tussen mensen in dezelfde familie – er ook makkelijker zou kunnen worden afgestemd op velden van familieleden.

Voordat ik hierop verder ga is het handig om een onderscheid aan te brengen tussen vermoedelijk twee verschillende soorten velden. Het eerste veld zou ik het DNA-veld willen noemen en het tweede veld het bewustzijnsveld. Het DNA-veld bevat vooral de lichamelijke informatie en het bewustzijnsveld bevat vooral de niet-fysieke gedachten en herinneringen (deze laatste te benaderen via je bewustzijnsantenne).

De vraag is of er daadwerkelijk een dergelijk onderscheid is tussen deze soorten velden: misschien is het wel één veld waar zowel via het DNA als via de ‘bewustzijnsantenne’ contact gemaakt mee kan worden.

Volgens sommige bronnen zou het mogelijk zijn om ons te leren afstemmen op de velden van onze voorouders. Ik heb geen idee of dat dan alleen via de bewustzijnsantenne gaat of dat het afstemmen toch ook wezenlijk wordt vergemakkelijkt door de overeenstemming in DNA.

Voor de experimenteerders onder jullie: probeer je bewustzijn eens af te stemmen op je voorouders (misschien eerst een paar generaties terug vooraleer je honderden jaren terugduikt) en probeer je te openen voor eventuele informatie die je zou kunnen opvangen. Het zou kunnen helpen om je voor te stellen dat je ‘DNA-antennes’ ook actief hun best doen om de juiste voorouderlijke velden te traceren.

Er zijn hele volksstammen die ervan overtuigd zijn dat je in contact kunt komen met je voorouders, dus je bevindt je – als noëtisch verkenner – in een terrein dat zeker niet geheel nieuw is.

Mocht je interessante ervaringen opdoen: laat het dan weten (via mail of via een berichtje onderaan deze tekst).

Illustratie afkomstig van Shamanism

Advertenties

2 responses to this post.

  1. Posted by Hein Franke on 28/11/2014 at 09:03

    Zie je soms vliegen?

    Beantwoorden

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: